S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
       

Spolupráce s Latysite.cz

LaTy - hodnocení zákazníků

 

 

 

 

Ubytování na horách Laky


RECENZE KUPUJÍCÍCH

Přidáno: 23.05.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

skvělá komunikace i jednání

 

Přidáno: 29.04.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Klidně nakupte, jen snad před nákupem je lepší si ověřit, že dané zboží je opravdu skladem.

Pro:

Ceny
Nabídka
Rychlé a solidní jednání

Proti:

Zboží bylo psané skladem i když už nebylo skladem (velký zájem v odbě korony), ale obratem zavolali a věc se vyřešila, zaplacené peníze obratem vrátili.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den Edo,

děkujeme za recenzi. Mrzí nás, že nebylo zboží skladem. Snažíme se držet aktuální informace, ale bohužel v této době koronavirové je extrémní zájem o fitness.
 

Přidáno: 15.04.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V sobotu objednávka, v pondělí předáno dopravci (Geis), v úterý v pořádku dodáno.

Pro:

Velice rychlé doručení
Kvalitní síť (již odzkoušená dříve)

 

Přidáno: 28.01.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Trvale profesionální služby

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za pochvalu.
 

Přidáno: 03.12.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlá dodání, slušné jednání.

 

 

Přidáno: 31.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše OK

 

 

Přidáno: 10.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bez problémů.

 

 

Přidáno: 27.08.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi kvalitní zboží, přes chat skvělá komunikace, horší po mailu. Bohužel špatná volba (jediného možného) přepravce, který bohužel výrazně snižuje celkovou spokojenost s obchodem, což je škoda.

Pro:

kvalitní zboží
výhodné ceny

Proti:

katastrofální přepravce - Geis
dodací lhůty

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

mrzí nás Vaše zkušenost s přepravcem. Pracujeme na dalších možnostech přepravy, tak aby bylo vše 100 %.
 

Přidáno: 18.07.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi oceňuji možnost telefonické konzultace a reakce na objednávku

 

Přidáno: 18.04.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé a ochotné jednání.

 

 
M2NhOT