S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete nastavení cookies.
Ok

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Ochrana osobních dat

 

Ochrana osobních údajů e-shopu www.latysite.cz

  1. Petr Čechák - LaTy, se sídlem 9. května 1614/4, 792 01, Bruntál, IČ: 63012600, DIČ: CZ7309254843 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - GDPR)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení

    • e-mailovou adresu

    • telefonní číslo

    • kontaktní adresu

    • platební údaje

    • poznámku

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě
čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  2. Správce je oprávněn pro plnění smlouvy předat nezbytné osobní údaje (jméno, příjmení, doručovací adresu a telefon) přepravní společnosti vybrané při uzavření kupní smlouvy – pro účely plnění smlouvy.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice; Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    2. Externí účetní firma.

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese laty@laty.cz.

  2. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.latysite.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách, maximálně po dobu 30 dnů od poslední návštěvy;

    • Základní funkčnosti webových stránek.

  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce. Více informací o Cookies - Používáme Cookies.

  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

      • Poskytovatelem služby Google Analytics, Google AdWords, Webmaster tools provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

      • Poskytovatelem služby Sklik společnosti Seznam a.s. Se sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, Česká republika

      • Poskytovatelem služby Heureka.cz společnosti Heureka Shopping s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, Česká republika

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Používáme sušenky Cookies

Pro správný chod e-shopu www.latysite.cz, pro uživatelský příjemný nákup a pro marketingové účely používáme tzv. Cookies.

Co jsou Cookies

Cookies jsou krátké textové informace, které se ukládají při procházení webu do vašeho prohlížeče. Cookies běžně používají všechny webové stránky pro správnou funkčnost stránek, pro měření návštěvnosti, reklamy, atd. Pokud nemáte v prohlížeči nastaveno, že se po vypnutí vymažou všechny soubory Cookies, potom jsou ve vašem prohlížeči uloženy po nějakou dobu. Ve většině případů je tato doba minimálně 30 dnů.

Cookies rozdělujeme na:

  • Nutné

Cookies, které jsou nezbytné ke správnému chodu e-shopu, jako je například vkládání zboží do košíku, uložení vyplněných údajů nebo přihlášení do zákaznické sekce.

  • Preferenční

Cookies, které umožňují přizpůsobit lepší chování nebo vzhled stránky dle Vašich potřeb, např. volba jazyka.

  • Statistické

Cookies, které napomáhají porozumět chování návštěvníků e-shopu a na základě toho vyvíjet e-shop tak, aby byla co nejvíce tzv. „pro zákaznická“. Např. zrychlení nalezení zboží, rychlé objednání, kontaktování, atd.

  • Marketingové

Cookies umožňující personalizovat zobrazení produktů na základě historické zkušenosti procházení dřívějších stránek a nabídek Vámi.

  • Neklasifikované

Cookies, u kterých nelze jednoznačně určit jejich zaměření.

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

ZDczMTcy